Inici
Producte
 
PRODUCTE CONTACTE
   
Segidament oferim una selecció de productes básics.

JEMAKO es una empresa alemana i la fabricació a Alemanya garanteix una qualitat excel·lent dels seus productes de neteja tenint respecte absolut amb el medi ambient.

Si estás interessat/da en coneixer tota la gamma de JEMAKO possa't en contacte amb mi.
 
Fibra de neteja verda
La fibra verda s'ha desenvolupat per la neteja de superfícies fortament embrutades. Disposa d'una absorbció extremada de brutícia. La fibra verda permet fins i tot a proceder la neteja profunda de brutícies a base de greix.
   
DuoPad verd, 18 cm - Article nº 1210
El DuoPad verd está pensat com a alternativa per els usuaris als que no agradi treballar amb el guant. La funció i els llocs d'utilització del DuoPad són absolutament idèntics que els del guant.
   
El guant verd - Article nº 1220
Els llocs d'utilització del guant de fibra verda són múltiples. Ideal per la neteja humida de totes les superfícies que es puguin mullar a casa i de vehícles (per dins i i per fora) Utilitzant-lo, treurás fortes brutícies, fins i tot oli i taques de greix, embrutament de rajolas, lavabos, finestres, ampits i bastiments, extractors, persianes, mobles de jardí, etc. En superfícies d'acer inoxidable i crom (p.e. pica) aporta el guant, en combinació, amb la pedra de llimona, uns resultats brillants.
   
Visco-Line
Les característiques per naturalesa de la fibra de Visco-Line són la bona absorció d'aigua i el seu comportament a l'esbandir. Només amb aigua calenta, sense afegir sabó, neteja el drap per vaixella, olles, casseroles i copes normalment bruts. Després de la utilització el drap es deixa esbandir senzillament amb aigua corrent.
   
Drap per vaixella, amb ratlles grogues - Art. nº 1510
Drap per vaixella, amb ratlles verdes - Art. nº 1511
Drap per vaixella, amb ratlles blaves - Art. nº 1512
Els draps per vaixella tenen diferents colors però pel que fa a la qualitat són idèntics.
Drap per vaixella TRIOPAC - Art. nº 1513
El TRIOPAC está compost per un drap de cada color. El aspecte pràctic: la coordinació a cada lloc d'utilització (bany, cuina, etc.) es possible sense problema.
   
Micro-Line
Netedad sense neteja suplementaria i sense deixar rastres, aixó és possible gràcies a JEMAKO Micro-Line. La fibra Micro-Line absorbeix fins i tot la brutícia microscòpica. Aquesta disposa, a més d'una absorbció extremament alta, de la capacitat d'absorbir molta humitat. La brutícia absorbida s'elimina facilment netejant el drap. Els draps de secar i els draps PRO són ideals per totes les superfícies llises, el drap PRO es particuliarment apte per la neteja sense pelussa de superfícies llises i estructurades.
   
Drap PRO 45x40 cm, groc - Art.nº 2007
Drap PRO 45x40 cm, verd - Art.nº 2008
Drap PRO 45x40 cm, blau - Art.nº 2009
Drap PRO 45x40 cm, TRIOPAC - Art.nº 2010
El drap PRO amb el seu teixit arrissat és molt aprobiat per bruticies més fortes. Té una gran capacitat d'absorbció de taques sòlides i lliquides. Per la seva alta prestació mecànica neteja inclós brutícies testarudes. Peró precaució amb el vidre acrílic o semblants.
   
Drap de secar mitjà 45x60 cm, groc - Art.nº 2050
Drap de secar mitjà 45x60 cm, verd - Art.nº 2051
Drap de secar mitjà 45x60 cm, blau - Art.nº 2052
Drap de secar mitjà 45x60 cm, TRIOPAC - Art.nº 2053
Tots draps de secar de JEMAKO es destingeixen per la seva estructura en forma de gofre innovadora. Aquesta tecnica de teixir especial fa d'aquests draps les especialistes per les superfícies dures i llises com els miralls, la pedra polida, el cromo etc. Els draps de secar son absolutament insensibles a la pelussa i es distingeixen per la seva excepcional capacitat d'absorbció.
Les tres mides diferents et donen la manejabilitat optimal per a tots els camps d'aplicació. Els camps típics d'aplicació per els draps de secar son el secat final de finestres, miralls, coberts, vaixella, copes, etc.
Els diferents colors dels draps de secar et permet la coordinació a un camp d'aplicació específic (bany, cuina, etc.).
   
Assistants
Els assistants JEMAKO van ser concebits per resoldre de manera optimal els problemes de la neteja susceptible que se presenten en combinació amb les productes de neteja textil en el programa cura de superfícies de JEMAKO. Un emprament d'una quantitat ínfim d' assistants permet obtenir uns resultats excel·lents de neteja en combinació amb els productes de fibra.
   
Pedra de llimona - Pot de 500 grs. - Art.nº 5030
La pedra de llimona es un veritable geni universal. Ajuda la neteja i preserva la superfície en combinació amb les fibres verdes o blaus. Fer escumar un poc de la pedra de llimona amb la fibra lleugerament humidificada i, despres de la neteja, aclarir bé amb aigua freda la superfície tractada.
Després de utilitzar-ho deixar el pot obert uns minuts fins que l'humididat desapareix i, després tancar-ho bé.
   
Accessoires
En el programa de productes de manteniment de superfícies de JEMAKO, els accessoris estan adaptats exactament als productes de neteja textil: van ser concebits segons les criteris ergonomiques i convençen per la seva funcionalitat. Els accessoris com per exemple el mànec telescopic i el suport-terra per la neteja de terra o el lava-finestre per la neteja de finestres, rajoles etc. ajuden els resultats excepcionels de neteja en combinació amb les fibres JEMAKO per les seves propietats especials. La neteja facil i ràpid de terres es una veritable diversió al fer servir els aparatos de neteja de terra maniables JEMAKO fabricats d'un plastic extremament solid i estable.
   
Sac per rentar 47x49 cm, blau - Art.n° 6080
Sac per rentar 47x49 cm, vert - Art.n° 6081
Sac per rentar 47x49 cm, blanc - Art.n° 6082
El sac per rentar es indispensable per un manteniment correcte dels productes de neteja de teixits. S'utilitza per evitar tot dipòsit de pelussa en els productes i per evitar que la restant roba es empelussa.
Recomanem utilitzar el sac per rentar blanc per la roba delicada. Es també ideal per rentar els productes JEMOTION a 95°C al mateix temps que la roba blanca.
   
 
   

Rebrás assessorament individual i competent al teu domicili (de moment, si vius a Andorra).

Estic a la teva disposició si em truques per teléfon o m'envies un e-mail.

La teva comanda pots fer-la facilment mitjançant telèfon, fax o e-mail.

Estaré encantada de la teva consulta!

Mobil: (00376) 325 912
Fax: (00376) 860 861
Mail: info@fadanet.infoRECOMANAR PÀGINA
E-Mail del destinatari:


     
         
Copyright © 2009 by FADANET.INFO Inici | Producte | Cooperació | Contacte